Sjuksköterska Elisabeth

Jag tycker om variationen och att arbeta med människor i olika åldrar och det får jag arbeta med inom primärvården.
Jag började jobba på Medpro Clinic 2016 och trivs med möten med människor här på Noltorp vårdcentral.
Här arbetar vi tillsammans med samma mål för patienten.

Arbetsglädje för mig är också att jag har underbara kollegor!

Fördelarna med Medpro är även att det är korta vägar till beslut och nära relation med kollegor!


 

Sjuksköterska Karin  

Jag har jobbat som sjuksköterska i snart 28 år, ett fantastisk arbete där man har möjlighet att arbeta inom många områden. Jag har aldrig ångrat mitt yrkesval, älskar att jobba med människor; att samverka för patientens bästa tillsammans med andra kollegor.
 Jag började arbeta på Medpro 2014 efter många år på sjukhus. Det var jobbigt att byta specialitet, men det har berikat mig med mycket nytt lärande, man lär sig ständigt hela livet! Kunskap bär man med sig och har alltid användning för vart man än arbetar. Jobbet som sjuksköterska i primärvården är varierande och givande, den ena dagen är inte den andra lik och den omväxlingen är stimulerande.

Fördelar med Medpro: För mig är det viktigt med samarbete och god kommunikation med andra yrkesgrupper, tillsammans gör vi ett gott arbete! Att ha humor och god anda i gruppen gör att man lyckas med det mesta och det märks också att patienterna känner trygghet när vi har en positiv inställning till dem och varandra. Jag har en bra chef och ledning, de är måna om att man skall trivas på jobbet.

Arbetsglädje: Det kan ibland vara hektiskt på jobbet vissa perioder, men med goda kollegor som jag har, så hjälps vi åt och löser det mesta. En kan inte göra allt men tillsammans uträttar vi underverk!