Välkommen till oss!
 

Fantastiskt kul att du har valt Medpro Clinic som din arbetsplats och vi hoppas såklart att du kommer att trivas bra!

Vi arbetar med många incitament för att göra arbetsplatsen så bra som möjligt och givetvis bidrar du ny kollega till detta!  Våra värdeord är som du kanske tidigare har fått med dig i anställningsprocessen är: Glad - Modig och Ärlig. För att vi ska vara framgångsrika förutsätts att alla medarbetare efterlever och uppträder enligt värdegrunden.


Medpro Clinic är medlemmar i Almega Vårdföretagarna och med dem har vi också vårt kollektivavtal. Det finns en närhet mellan ledning och medarbetare, med kontinuerliga och täta personliga kontakter och en stor lyhördhet för idéer och förslag hoppas vi att det skapas en trygghet för alla medarbetare. Vår erfarenhet visar att det oftast är idéerna från personalen som genererar flest, bästa förbättringar och nya förändringsmöjligheter. Vi välkomnar innovation!


Som en del i din nya anställning kommer du få genomföra en LEAD-analys (tester). Analysen kommer att ligga till grund för framtida coaching- och utvecklingsinsatser.
 

Genom analysen kommer du få strategisk självinsikt, det vill säga möjlighet att se på dig själv från ett externt perspektiv. LEAD-analysen syftar till att öka din insikt kring hur andra uppfattar dig, samt vad du bör tänka på i bemötandet av andra människor. Du får insikt kring dina styrkor och utvecklingsområden. Övriga kollegor har samtliga genomgått samma analys och det ska ses som en förmån.  LEAD-analysen genomförs i samarbete med Leading People Europe. För mer information om dem, kan du se Leading Peoples hemsida: www.leadingpeople.se. Du kommer att göra testerna när du har arbetat hos oss ett par månader.
 

Du kommer att få introduktion när du börjar men det kan vara bra att ha ögnat igenom lite om hur vårt kollektivavtal fungerar, förmåner, pension-och försäkringar, flexavtal m.m. innan start.  Ta gärna en titt på policys mm och återkom till oss om det är något om är oklart.

Löneadministratör Cornelia Ripa Grönberg  kommer också att höra av sig till dig för vi behöver andra uppgifter som bankkonto och A-skatt.  Cornelia når du på cgr@medpro.eu om du har frågor!

 

Vi arbetar aktivt med våra sociala kanaler. Just nu finns vi på Instagram, Linked in och Facebook. Gilla gärna våra sidor för information om vad vi går ut till mot våra kunder men även internt. Vi uppskattar om du vill dela med dig och känner dig stolt över din nya arbetsplats men vi har såklart full förståelse för om du inte vill lägga arbetsrelaterad information på dina kanaler.

Vi presenterar ofta nya medarbetare och informerar om nya förmågor. Vi hoppas givetvis att vi får lov att presentera dig.
Maila gärna över en bild och lite text (se nedan för inspiration vad andra kollegor har skrivit om sig själva, yrket och varför man har valt Medpro eller att gå vidare). Bild och presentation är mycket bra för oss att meddela ut innan start men vi lägger såklart enbart ut information om vi får ditt samtycke till detta. Du mailar informationen till Danielle på dad@medpro.eu


 
Åter igen välkommen till oss!
 

Dina personuppgifter skyddas enligt nya reglerna i GDPR och de uppgifter vi efterfrågar är ett måste för att kunna betala ut lön och hålla ett säkert register över anställda. Har du frågor om detta är du välkommen att höra av dig!
Vänliga hälsningar